WEENING

Coaching & Training

Boxing Dordrecht

Vanaf 3 september 2021 worden er weer boks trainingen gegeven in Dordrecht. Boxing Dordrecht richt zich momenteel voornamelijk op het olympisch boksen voor de jeugd van 10 tot en met 18 jaar oud. Zowel recreatief als in wedstrijd verband onder auspiciën van de Nederlandse Boksbond. 
De deelnemers worden opgedeeld naar ervaring en leeftijd. 

Klik hier onder voor meer informatie over het jeugd boksen.

Jeugd boksen


Veiligheid 
Bij Boxing Dordrecht staat veiligheid voorop. We hebben een, door de Nederlandse Boksbond, opgeleide en gediplomeerde trainer / coach welke in het bezit is van een EHBO en BHV diploma. Omdat boksen een fysieke sport is waarbij het doel is om punten te scoren door de tegenstander te raken met de bokshandschoenen vindt er voldoende opbouw plaats. Er wordt naar spel-boksen toegewerkt, in een veilige en gecontroleerde omgeving, als de deelnemers daar klaar voor zijn. Respect en sportiviteit wordt van iedereen verwacht. Bij onsportief gedrag, pesten of agressie naar anderen, zal de betreffende deelnemer uit de les worden verwijderd. 

In verband met veiligheid en hygiëne dient iedere deelnemer gebruik te maken van eigen bandages, bokshandschoenen en een gebitsbeschermer.

Voor mensen die een proefles komen doen zijn er leenhandschoenen beschikbaar.

Lidmaatschap 
De kosten voor het lidmaatschap bedraagt €18,- per persoon per maand. Deze kosten worden maandelijks per automatisch incasso voldaan! Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand, je zit dus nergens aan vast.

(In de zomervakantie is de zaal gesloten, wij trainen dan buiten gewoon door!)

Het is ook mogelijk om een proefles te nemen. De eerste proefles is gratis. Wanneer je er dan nog niet uit bent kun je altijd een losse les meedoen, hieraan zijn wel kosten verbonden. kosten hiervan zijn €8,- per persoon per les. Deze dient voorafgaand aan de training contant (gepast) of per pin te worden voldaan. Betaling is ook mogelijk per betaalverzoek (QR-code).

Wij zijn partner van de Dordtpas, het is dus ook mogelijk om je contributie bij ons met het tegoed op je pas te betalen. Dit geldt ook voor materiaal dat je nodig hebt zoals een paar bokshandschoenen.

Aanmelden proefles
Inschrijven nieuw lid

Jezelf uitschrijven als lid kan via het uitschrijfformulier.

Benodigdheden  
Voor het boksen zijn verschillende materialen nodig. 
- (Schone) zaalschoenen
- Springtouw (zonder metalen delen er in verwerkt)
- Bokshandschoenen
- Bandages
- Gebitsbeschermer

Voor een proefles kunnen handschoenen geleend worden. Wanneer je lid bent verwachten we dat iedereen zijn eigen materiaal bij zich heeft.

Ons advies is om je materiaal aan te schaffen via een goede vechtsportwinkel waar je het materiaal kan bekijken, passen en retourneren bij klachten. Wij bevelen Joka Sport (Grote Spuistraat 6) in Dordrecht aan voor een vakkundig advies op maat.

Wij hebben nu ook kleding te koop! klik op de onderstaande button om jouw Boxing Dordrecht kleding te bestellen.

Koop hier je Boxing Dordrecht kleding!
Groepen 
Wij bieden boks trainingen aan voor groepen, instellingen en organisaties. Van kennismakingstraining voor beginners tot een goede technische training voor gevorderden. Er is van alles mogelijk. Ook is het erg leuk om eens een boks training te organiseren voor een voetbal- of hockeyteam. Zo leren ze in een andere setting met andere spelregels met elkaar omgaan. Ook ervaren ze dat een andere sport hele andere eigenschappen en fysieke vaardigheden van hun vraagt.

Een groepstraining is mogelijk voor deelnemers vanaf 8 jaar oud. Meestal hanteren we een maximaal aantal van 20 deelnemers per training. Maar in overleg, en afhankelijk van de locatie, kunnen we kijken of we grotere groepen kunnen faciliteren. 

Sportscholen
Met regelmaat geven we ook boks trainingen voor sportscholen. Enkele van onze klanten zijn Fit for Free Dordrecht, SportCity Gouda, MyLife Terbregge en RBV Crooswijk. Bij iedere sportschool wordt een training neergezet die past bij de club en de deelnemers. Of het nu een wedstrijdtraining is of een beginnerstraining. Juist een technische training of juist gericht op conditie of motorische vaardigheden. Er is van alles mogelijk!

Neem voor meer informatie contact met ons op middels het contactformulier.


4829