WEENING

Coaching & Training

Jeugd boksen

Iedere vrijdag worden er boks trainingen gegeven voor de jeugd (10 t/m 18 jaar oud). Tijdens de boks trainingen leren de deelnemers de basis boks technieken. Dit kan door middel van schaduwboksen, stootoefeningen op de handschoenen, een bokszak of -pads training. 

Naast de boks techniek wordt er ook volop aandacht besteedt aan coördinatie en motorische ontwikkeling van de jeugdboksers. Ook worden de boksers uitgedaagd om hun grenzen op te zoeken en deze te leren herkennen. Hiervan worden ze zelfverzekerd en weerbaar, dit nemen ze de rest van hun leven mee!

Onze trainer is door de Nederlandse Boksbond opgeleid als Trainer / Coach en heeft meer dan 10 jaar ervaring als bokstrainer. Dat in combinatie met het werken als jongerenwerker en een HBO diploma Jongerencoach is Boxing Dordrecht dé boksschool voor tieners! Technisch onderlegd en pedagogisch verantwoord!

Jaarplanning
Voor het seizoen 2021-2022 hebben we een jaarplanning gemaakt. Hieronder staat de link waarop je deze kunt bekijken. Hierin staan de weken met de daarbij horende lessen en thema's aangegeven. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de boks training. De OBT punten, ook wel de technische aanwijzingen kun je vinden onder de link OBT-punten.

Jaarplanning

OBT-punten

Locatie
De boks trainingen worden gegeven in het Sport+ gebouw in het Leerpark.
Maria Montessorilaan 3
3312 KJ Dordrecht


Trainingstijden

Jeugd boksen, 10 tot en met 18 jaar oud.

vrijdag
17:0018:00