WEENING

Coaching & Training

Personal Boxing Training

Een Personal Boxing Training is meer dan boks training alleen. Met een Personal Boxing Training behaal je het doel dat je wilt bereiken met sporten. Een doel kan bijvoorbeeld zijn: sterker worden, meer conditie krijgen, afvallen of juist zwaarder worden op een verantwoorde manier. Boksen is het middel om deze doelen te bereiken! Samen met de trainer bekijk je wat nodig is maar ook of wat risico's vormen bij het behalen van jouw specifieke doel. 

Samen met jou stelt een professionele trainer een gericht trainingsplan op dat haalbaar en uitvoerbaar is. Ook wordt er goed gekeken naar voedingspatronen en andere zaken die invloed hebben op het behalen van jouw doelen. Uiteraard houden we rekening met eventuele blessures of beperkingen. De Personal Boxing Training is uniek omdat jij centraal staat! Je wordt constant gemotiveerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor? 

Wedstrijdboksers 
Ook wedstrijdboksers kunnen een Personal Boxing Training aanvragen. Wil jij beter leren boksen, nieuwe technieken leren, andere tactieken beheersen of nog sneller leren stoten? Samen gaan we hiermee aan de slag! Vanuit een persoonlijke periodisering maken we een trainingsprogramma dat werkt voor jou. Hierin staat training, voeding en rust centraal. Wij gebruiken de nieuwste technische middelen en wetenschappelijke inzichten om optimaal te kunnen presteren.

Ben je geïnteresseerd in de Personal Boxing Training? Neem dan contact met ons op! 

Neomai en Aaliyah
Neomai en Aaliyah
Josefien
Josefien
Matthew
Matthew