WEENING

Coaching & Training

Nieuws

Hieronder vindt je een overzicht van onze nieuwsberichten. Houd onze facebook pagina in de gaten voor alle uitgebreide artikelen.


21-10-2021

Masterclass Diabetes en Training!

Wist je dat ongeveer 1,2 miljoen mensen in Nederland diabetes hebben? Dit aantal groeit ieder jaar. Diabetes heeft een grote impact op het leven. De gevolgen op langer termijn kunnen enorm zijn.

Zeker voor diabetes type II kan sporten, in combinatie met een gezond voedingspatroon, hét verschil maken.

Wij vinden het belangrijk om mensen die aan diabetes lijden de juiste ondersteuning te bieden. Daarom hebben we de Masterclass Diabetes en Training gevolgd van Sport & People.

Dankzij deze Masterclass zijn we weer helemaal up to date over de huidige ontwikkelingen en hebben we concrete handvatten. Zo kunnen we onze sporters met diabetes optimaal coachen en trainen!


20-10-2021

Luuk, sport in Dordt!

Boxing Dordrecht is nu ook partner van Luuk, sport in Dordt!

In de maand november kunnen alle basisschool leerlingen van groep 6, 7 en 8 uit Dordrecht, gratis en vrijblijvend, proeflessen volgen bij Boxing Dordrecht.

Meld je aan of kijk voor meer informatie op www.luuk.dordtsport.nl.


19-10-2021

Josefien Betist verliest kwartfinale EUBC!

Vandaag kwamen twee Nederlandse boksers in actie tijdens de kwartfinales op het EK Jeugd in Budva in Montenegro. Josefien Betist moest in de middag tegen de sterke Russin Pushkar Alina. De ervaren Russin maakte slim gebruik van haar lengte en won met 5-0 van de moedig strijdende Josefien. 


14-09-2021

Boxing Dordrecht is nu partner van de Dordtpas!

Sport moet voor iedereen toegankelijk kunnen zijn. Daarom is Boxing Dordrecht vanaf vandaag partner van de Dordtpas!

Mantelzorgers en kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een Dordtpas met tegoed. Mantelzorgers ontvangen een voucher waarmee zij de pas gratis kunnen aanvragen.

Met deze pas kon je al deelnemen aan verschillende activiteiten. Nu kun je deze ook gebruiken om je contributie en sport spullen te betalen! Zo kan iedereen leren boksen.

Heb jij nog geen Dordtpas? Doe de check op www.dordtpas.nl en kijk of jij recht hebt op een gratis pas!

Neem voor meer informatie vooral contact met ons op het contactformulier.


09-09-2021

Kennismakingsdagen Walburg College!

Boxing Dordrecht mocht tijdens de kennismakingsdagen van het Walburg College in Zwijndrecht boks workshops geven aan alle eerste klassers!

In 2 dagen tijd hebben we zo'n 200 leerlingen kennis laten maken met de bokssport én met Boxing Dordrecht.

Erg leuk om boksen als middel te gebruiken om elkaar wat beter te leren kennen. Ben jij tussen de 10 en 18 jaar oud? Wil jij kennis maken met de bokssport? Meld je dan aan voor een gratis proefles.


05-09-2021

Youth Holland Cup 2021!

Op zaterdag 4 september werd er weer gebokst op de Youth Holland Cup 2021. Josefien Betist bokste tegen de Duitse Ana Budimir-Bekan. Helaas wist Josefien deze partij niet te winnen.

Ik ben enorm trots dat ze er weer staat na 2 jaar zonder wedstrijden. Met buiten trainingen in regen, hagel en sneeuw. Toch door blijven zetten met weinig vooruitzichten.

Op zondag 5 september stapte ze weer de ring in. Deze keer ging het om een demonstratiepartij tegen de 3 kilo zwaardere Husniye Calisir. Beide dames zette hier een pittige partij neer. Een prima voorbereiding op het toernooi in Bosnië Herzegovina waar josefien over twee weken bokst!


03-09-2021

De eerste training is een feit!

De kop is eraf, de eerste bokstraining van 2021 zit er op!

Door Corona liep het helaas allemaal anders dan gepland, maar we zijn inmiddels volledig van start.

Vandaag hebben we vooral gewerkt aan de basis bokstechnieken (bokshouding en stoten). Volgende week gaan we aan de slag met verplaatsingen!

Ben jij tussen de 10 en de 18 jaar oud? Wil jij fysiek  en mentaal sterker worden? Wil jij echt goed leren boksen? Meld je dan snel aan op www.boxingdordrecht.nl.


28-07-2021

Onze trainer is nu HBO gediplomeerd Jongerencoach!

Om jongeren optimaal te kunnen coachen is onze trainer Michel gestart met de HBO opleiding Jongerencoach van Sonnevelt. Een boeiende opleiding volgde. Het ging veelal over de ontwikkeling van jongeren, gesprektechnieken en methodieken om jongeren zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en coachen. 

Na een voldoende te hebben ontvangen voor het portfolio, theorie examen en parktijk examen heeft Michel zijn fel begeerde diploma mogen ontvangen!

 

25-06-2021
Boxing Dordrecht start op 3 september!

Op 3 september gaat Boxing Dordrecht dan toch echt van start! We starten met de jeugdtraining op vrijdag van 17.00 tot en met 18.00 uur. Iedereen van 10 tot en met 18 kan meedoen met de boks training! Meld jezelf aan voor een proefles of als lid via Boxing Dordrecht.


29-08-2020
Josefien wint AIBA Best in Boxing Award!

De winnaars van de AIBA Best in Boxing Awards zijn bekend! De AIBA riep deze verkiezing in het leven voor de (online) viering van International Boxing Day (22 juli). Deze dag is er om de vooruitgang van alle belangrijke personen in de bokssport te promoten. De Awards erkennen daarbij de uitblinkende prestaties en bijdragen die worden geleverd om de bokssport in elk land (aangesloten bij de AIBA) te ontwikkelen, aan te sporen en te versterken.
Onze eigen Josefien Betist wint de Award in de categorie 'Best youth female boxer'. Van harte gefeliciteerd Josefien! 

Josefien volgt bij ons de Personal Boxing Training. Wil jij ook goed leren boksen? Neem dan contact met ons op. Klik op de link voor meer informatie.


27-07-2020
Sponsoring VST!

Wij vinden het belangrijk om ons ook maatschappelijk in te zetten en belangrijke goede doelen te steunen. Eén daarvan is het Veteranen Search Team, welke wij dan ook vol trots sponsoren!
De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing. Zij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.

Een deel van de vrijwilligers is tijdens uitvoering van vredesmissies in het verleden beschadigd geraakt. Deelname aan inzet met de stichting geeft kracht en kameraadschap, wat herstel bevorderd. Daar waar mogelijk ondersteunt de stichting de vrijwilligers in het stellen van doelen en het behalen daarvan. Daarnaast vormen ze een belangrijke schakel in het vinden van vermiste personen!


31-01-2020
Ambassadeur anti-pesten!

Wij geven niet alleen weerbaarheid trainingen voor jong en oud, wij zijn ook officieel ambassadeur tegen het pesten! Dit dragen we dan ook graag uit naar buiten toe!

Naast het geven van aandacht en trainingen over pesten (en weerbaarheid) hebben wij ook de expertise om ondersteuning te bieden in het formuleren van een preventieplan anti-pesten. Scholen, instellingen of (sport) verenigingen kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie!


12-01-2020
Ladies United Boxing Camp!

Dit weekend waren we aanwezig op het Ladies United Boxing Camp 2019. Een trainingskamp voor dames boksers op niveau. Dit evenement, met deelnemers uit verschillende landen, werd georganiseerd door Holzken Gym in Eindhoven.
Neomai en Josefien namen deel en hebben verschillende trainingen en sparringen gedaan. Het was een enorm gezellig en leerzaam trainingskamp. Dank aan de organisatie en deelnemers!